|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
baronez Admin

Mesaj Sayısı: 459 Yaş: 18 Nerden: İstanbul Lakap: baronez(: Kayıt tarihi: 17/07/08
 | Konu: Tanışalımm Perş. Tem. 17, 2008 11:50 pm | |
| Arkadaşlar tek tek kendimizi tanıtalım lütfen...(: |
|
 | |
baronez Admin

Mesaj Sayısı: 459 Yaş: 18 Nerden: İstanbul Lakap: baronez(: Kayıt tarihi: 17/07/08
 | Konu: Geri: Tanışalımm Perş. Tem. 17, 2008 11:51 pm | |
| Ben Gökçe.15 yaşındayım.İstanbul'da oturuyorum.Lise 2 öğrencisiyim.Şahin benim herşeyim ve eminim sizlerinde(:Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.(: |
|
 | |
smile

| Konu: Geri: Tanışalımm C.tesi Tem. 19, 2008 3:47 pm | |
| meraba ben de Gülsen. lise 1 öğrencisiyim. İstanbul'da oturuyorum. Kitap okumayı, müzik dinlemeyi, sinemaya gitmeyi:D severim. Şahin Irmak gerçekten çok iyi bir oyuncu. Bundan sonra onu ekranlarda çok daha sık göreceğimizden eminim. |
|
 | |
greenseass Admin

Mesaj Sayısı: 101 Yaş: 21 Nerden: Ankara Lakap: Seko Kayıt tarihi: 15/07/08
 | Konu: Geri: Tanışalımm C.tesi Tem. 19, 2008 4:51 pm | |
| Merhaba...Seyhan ben :lol: Ankara'dan ;) Yaş 18... ŞAhin Irmak BKm deki favorilerimden...Hatta en başta diyebilirim... :lol:
Şahin & Ayça & Bülent & Büşra & Oğuzhan :cheers: |
|
 | |
meltem_cmbl

Mesaj Sayısı: 11 Yaş: 21 Nerden: İstanbul Lakap: bıyıkçı:) Kayıt tarihi: 19/07/08
 | Konu: Geri: Tanışalımm C.tesi Tem. 19, 2008 7:10 pm | |
| Herkeze slm ben meltem 18 yaşındayım istanbulda oturuyorum şahin ırmak çghb da favorım :D site çok hoş olmuş emeği geçen herkezin ellerine sağlık |
|
 | |
_TuGcH£_

| Konu: Geri: Tanışalımm Paz Tem. 20, 2008 10:13 pm | |
| merhaba arkadaşlar ben tuğçe.. 15 yaşındayım.. lise 2 öğrencisiyim.. şahin ırmak'ı bende çok seviyorum.. ÇGHB'daki favorilerimden.. çok başarılı.. baba rolünü unutamıyorum..! :D
oğuzhan & şahin & bülent & ayça :cheers: |
|
 | |
caqLa

Mesaj Sayısı: 14 Yaş: 18 Nerden: İstanbul Lakap: mavis"t..!! (: Kayıt tarihi: 20/07/08
 | Konu: Geri: Tanışalımm Ptsi Tem. 21, 2008 11:29 pm | |
| Slm.. ben çağla.. 15 yaşındayım.. Şahin Abi'yi çok seviorumm!! :)  Neden şahin abi dediğimi hemen anlatıyım :) bnm bi ablam var adı sena şahin abiden konu açıldı azcık kanka gibi bişilermiş yani konuşmaları varmışş senoşla sn nie şahin diosun dedi ne diim dedim 27 yaşında adama abi dicen tabi dedi bnde yok şahin amca dedim güldük falan ondan soraa şahin abiye sardım :):) böyle işte Şahin- Büşra- Oğuzhan forever demek istiyorum!! :)
En son caqLa tarafından Paz Şub. 01, 2009 1:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
 | |
KIRÇİÇEĞİ

Mesaj Sayısı: 1 Yaş: 24 Nerden: İzmir Lakap: Kırdikeni (: Kayıt tarihi: 22/07/08
 | Konu: Geri: Tanışalımm Salı Tem. 22, 2008 1:33 pm | |
| Merhabalar... İsmim Yasemin :flower: Yaşımı yazacağım ama aranızda yaş bakımından biraz fazla kalacağım için yazsam mı, yazmasam mı diye ikilemde kaldım :D 21 Yaşındayım ve Şahin gibi İzmirliyim :oops: Şahin'i ilk olarak Karayılan dizisinde izledim ve oyunculuğuna daha orada hayran kaldım diyebilirim  Çok çok başarılı bir oyuncu kendisi. Karayılan dizisinde karakter olarak pek önplanda olmasa da, oyuncu olarak ışığını yaymasını bilmiştir  BKM Mutfakta oynayacağına duyumlar almaya başlayınca bu programı kaçırmamalıyım demiştim. İlk bölümünü izledikten sonra da ekran karşısından mest olarak kalkmıştım. Gerçekten müthiş bi enerji veriyor izleyen insanlara. En başta Şahin olmak üzre; Bülent, Eser, Oğuzhan, Ersin ve Ayça hatta Büşra favorilerim arasında yer alıyorlar  Neyse çok uzattım sadede gelip yazıma son vereyim : ) Forumu açanların, hazırlayanların, emeği geçenlerin ellerine ve emeklerine sağlık. Teşekkür ediyorum herkese, Sevgilerimle :flower: |
|
 | |
baronez Admin

| Konu: Geri: Tanışalımm Salı Tem. 22, 2008 5:20 pm | |
| GÜLŞEN-MELTEM-TUĞÇE-ÇAĞLA-YASEMİN.Öncelikle hepinizin ismini tek tek büyük harflerle yazmak çok güzel(:forumumuza hoşgeldiniz.Bn forumun adminiyim bir diğer admin ise SEYHAN(:İnşallah forumu beyenmişsinizdir.Bu arada Yasemin ablacım aslında ben sana teşekkür ederim ricamı kırmayıp üye olduğun için(:Büyük olman senin için ne güzel(:Keşke bende senin yaşında olsaydım.Şahin'le aramızdaki yaş farkı azalırdı(:Kader...Tekrar hoşgeldiniz. |
|
 | |
feride.54
 | Konu: Geri: Tanışalımm Çarş. Tem. 23, 2008 2:06 pm | |
| slm herkese..ben feride 19 yaşındayımm.. bnde sizin gibi şahin hayranıyım=)ve takip etmeye çalışıyorum onuu=) bnde tanıştığıma m.oldumm=) |
|
 | |
|